Faipari fűrészlapok

  • Az eredeti PILOUS MAXwood fűrészlapok sokféle típusban kaphatók, amelyek lehetővé teszik bármilyen fa megmunkálását.
  • A széles termékpaletta nem csak olcsóbb fűrészlapokat kínál kis volumenű vágáshoz, hanem fűrésztelepi pengéket is tartalmaz a teljesen professzionális vágáshoz és a legnagyobb teljesítményhez.
  • Az összes fűrészlap alapja a kiváló minőségű német anyagok és a precíz kidolgozás. A fűrészlapok minőségét gondosan ellenőrzik. Minden fűrészlap megfelel a szigorú ISO 9001 szabványnak.
  • Portfóliónkat kiegészítettük egy eredeti Munkfors fűrészlappal is, amelyet a világ vezető svédországi Uddeholm gyártója készített.
  • A pilóta fűrészlapokat a világ több tucat országában használják. Bármilyen fát vág, a Pilous cég ajánl egy olyan fűrészlapot, amely megfelel az Ön igényeinek.BiMetal

Fűrésztelepi fűrészlap szerszámacél fogakkal – teljesen kiküszöböli a fűrészlap élezésének szükségességét, valamint a fűrészlap gyakori cseréjét. Felhasználás: puha, kemény és rendkívül kemény fa.

HSS

Csapágylapát

Stellite

Fűrészmalom penge Stellite fogakkal. A fogbeállítás teljesen felesleges. Felhasználás: puha, kemény és rendkívül kemény fa.

Szénrugós acél

A leggyakoribb fűrészlap az optimális ár/teljesítmény arány érdekében. Felhasználás: puha és kemény fa.


Legyen óvatos a hegesztett fűrészlapok kicsomagolásakor. Szállítókonténerben vannak feszített állapotban. Csak a gépre való felszerelés után távolítsa el a fűrészlap burkolatát.

Szénacél

ARG 105 szalagfűrészgép

Cementált keményfém

ARG 130 fűrészgép

Bimetál

ARG 130 mobil szalagfűrész

Stellite

Image