ARG 300 Plus S.A.F. fűrészgép

 

Teljesen újra tervezett külső ami a legendás ARG 300-as sorozat továbbfejlesztett változata. A legkorszerűbb rezgéscsillapított szürkeöntvény fűrészkeret, mely garantálja a teljes rendszer merevségét, a vágás maximális pontosságát és a fűrészlap hosszú élettartamát. Az elektromos vezetékek és a hűtőközeg a kereten belül fut, ami extra védettséget jelent. A keret kialakítása leegyszerűsíti a fűrészlap cseréjét és a keret tisztítását. A új fűrészkeret kialakításon kívül számos technikai újítás is történt, amelyek jelentősen javítják a gép minőségét és tartósságát, és biztosítják a kényelmes és egyszerű használatot.

Univerzális, robusztus szalagfűrészgép. Folyamatos felhasználásra tervezve. Különböző (lakatosipar, karbantartás, gépgyártás, stb) üzemekben telepíteni. Szalagfűrészlap 27x0,9mm mely stabilabb vágást eredményez, mint a keskenyebb lapok. INOX, ötvözött tömör anyagok, szerszámacélok vágására is javasolt.

A gép fel van szerelve nagy teljesítményű ipari hidraulikus egységgel. A vezérlőpulton a vezérlő gombok megnyomására a gép végrehajtja a teljes vágási ciklust - anyag befogása, szorítása, hűtés kezdete, vágás, hűtés megállítás, a keret felemelése az eredeti helyzetbe és a satu kiengedése-.

A hidraulikával vezérelt fűrészszalag jelentősen növeli a hatékonyságot, különösen a nagyobb sorozatok és az erősen ötvözött alapanyagok esetében. Ha átkapcsoljuk kézi üzemmódra minden funkciót külön gombnyomásra végzi el a hidraulika. Hidraulikus egység lehetővé teszi, hogy a satu az anyagot a szükséges nyomással rögzítse. Az anyag mozgatása kézi erővel történik.

Maximális vágási hatékonyságot frekvenciaváltó garantálja, mely lehetőséget az optimális fűrészszalag sebesség beállítására 15 és 90 m / min tartomány között, amely jelentősen hozzájárul a vágási sebesség, a pontosság és a fűrészlap élettartamának növeléséhez.

 • Szögben vágási lehetőség mindkét irányban fokonként jobbra 60 ° és balra 45 ° ig. A gép és a fűrészszalag forog az anyag körül így a fűrészlap nem vág a felületbe amikor a munkadarab be van fogva a satuba.
 • Egyszerű zármechanizmussal rögzíthető a skálán 45 °, 60 ° és 90 ° vágása.
 • A gép kerete robusztus vibráció elnyelő szürke ötvözött öntöttvas.
 • A nagy talapzat és hatalmas kar-fordulópont rendszer és a nagy teherhordó felületek biztosítják kiemelkedő stabilitását ennek a gépnek, még akkor is ha a vágandó munkadarabok nehezen megmunkálhatóak.
 • Modern koncepció lehetővé teszi a nagy vágási tartományt függőlegesen és szögben vágáskor is.
 • Egyszerű satumechanizmus a kívánt vágási szöget egyszerű skálán könnyedén be lehet állítani.
 • Maximális vágási pontosság! Három oldalról keményfém betétek vezetik a szalagfűrészlapot.
 • Maximális fűrészlap élettartam ebben a kategóriában.
 • A futókerekek csapágyazása és a feszítő kerekek rendszere összes forgó alkatrésznek hosszú élettartamot biztosít.
 • Profi, zajtalan és karbantartásmentes szalagmeghajtót nyújt egy ipari elektromos motor egy csigahajtómű segítségével.
 • A gép teljes hűtési rendszerrel van felszerelve. A nagy teljesítményű szivattyú szabályozható és lehetőség van a hűtő fejeket mindkét irányban állítani. Hűtőfolyadék tartály a gép talapzatában kerülhet elhelyezésre.
 • Egyszerű vezérlés ergonomikusan elhelyezett kezelőszervek.
 • 500mm-es csuklós munkadarab stop rendszer. Csuklós rendszer megakadályozza, hogy a munkadarab ne szoruljon be a vágás során.
ARG 300 Plus S.A.F hidraulikus-félautomata szalagfűrészgép90°-45°+45°+60°
260175200125
255145185120
300 x 200190 x 100185 x 200125 x 120


Fő motor400 V, 50 Hz, 2,2 kW
Szivattyú motor400 V, 50 Hz, 0,05 kW
Hidraulikus motor egység400 V, 50 Hz, 0,55 kW
Fűrészlap sebessége15-90 m/perc.
A satu munkamagassága910 mm
Hidraulika rendszer olajkb 25 l (ISO 6743/4-HM, DIN 51 524, 2. rész-HLP)
Hűtőfolyadék tartálykb 15 l
A gép méretei (min.)1470 x 951 x 1455 mm
A gép méretei (max.)1940 x 1451 x 1780 mm
A gép súlya580 kg
 • Munkadarab ütköző - Alapfelszereltség

  Robusztus ütköző 500 mm-es skálával a vágandó anyag kívánt hosszának beállításához.

 • Frekvenciaváltó - Alapfelszereltség

  Folyamatos késsebesség-szabályozást tesz lehetővé 15-90 m/perc között. és ezzel az adott anyaghoz az optimális forgácsolási feltételeket beállítva.

 • Hidraulikus nyomásmérő berendezés

  A vágandó anyag kötegeinek rögzítésére szolgál. Biztosítja a megbízható rögzítést a hidraulikusan vezérelt függőleges érintkezési nyomással, amely a gép ciklusán belül működik.

 • Anyag csúszda

  Folyamatosan csatlakozik a satuhoz a vágás mögött, és lehetővé teszi a vágott darabok könnyű becsúsztatását egy tartályba nagyobb sorozatok vágásakor. A 2 részből álló csúszdaszerkezet megakadályozza a hűtőfolyadék szivárgását.

 • Halogén lámpa

  Jó megvilágítást biztosít a gép munkahelyén. Felbecsülhetetlen értékű eszköz, különösen akkor, ha a munkahely világítása nem megfelelő.

 • Olajködös kenés

  Olajködöt hoz létre, amelyet a vágóélre permeteznek. Felváltja a klasszikus hűtőfolyadék használatát, különösen olyan szakaszok vágásakor, amelyek során szivárgás léphet fel. Bioolajok felhasználásának lehetősége.

 • Lézeres igazítás

  A kiváló minőségű ipari lézer a vágási vonalat a vágandó anyagra vetíti. Egyszerűbbé, gyorsabbá és pontosabbá teszi a szükséges anyaghossz beállítását.

 • Tisztító kefe

  Acél tisztítókefe, hajtókerék által hajtott. A vágás mögötti fűrészszalag forgácsainak eltávolítására szolgál.

 • Fűrészszalag feszültségjelző

  Biztosítja a fűrészszalag pontos feszítését a nyomásmérőnek és annak vezérlésének megfelelő értékre a gép használata során. A fűrészszalag optimális feszítése elengedhetetlen az élettartama és a vágási pontosság szempontjából.

 • Öblítse le a szórópisztolyt

  A gép munkaterületének tisztítására.

 • Elektronikus karemelési magasság beállítás

  Egy szabványos gépen a kar emelési magassága manuálisan állítható be a gép csuklóján található skálán. Ez a változat érzékelővel van felszerelve a gép csuklóján. Ha a kézi üzemmódban soros vágás előtt beállítja a kívánt karemelési magasságot, a gép félautomata üzemmódba kapcsolása után a beállított karemelési magasság a gép memóriájában tárolódik. A munkadarab vágása után a kar automatikusan felemelkedik a beállított karemelési magasságra.

 • Rozsdamentes acél tartály és forgácsleválasztó

  A robusztus rozsdamentes acél tartály opcionális tartozék, amely lehetővé teszi a gép forgácsleválasztóval történő kiegészítését. A forgácsleválasztó egy horganyzott, finoman perforált tartály az alapban lévő szitán átjutott fűrészpor hatékony összegyűjtésére. Ez a tartály megtöltve könnyen eltávolítható, és a gépen kívül is könnyen tisztítható.

 • Rozsdamentes acél tartály és mágneses forgácsleválasztó

  A robusztus rozsdamentes acél tartály egy extra tartozék, amely lehetővé teszi a gép kiegészítését mágneses forgácsleválasztóval. A különösen finom forgácsok esetében, amelyek átjutottak a fűrészben lévő szitákon, nagy hatékonyságú mágneses leválasztót használnak. Időt takarít meg a hűtőút tisztításához és szétszereléséhez, és meghosszabbítja a hűtő emulzió élettartamát. Ez az eszköz könnyen eltávolítható és könnyen tisztítható a gépen kívül, egyszerűen ki kell húzni a mágnesrudakat a házból.